Kelas Bina Website

Pelajari Cara Mudah Bina Website

Tempat terhad... Hanya 5 peserta dalam satu sesi. Jangan lepaskan peluang.

Azizul Azim

Tentang Sifuwebsite

Sifuwebsite merupakan satu jenama dimana kami memberikan perkhidmatan mengajar sesiapa sahaja yang berminat untuk membina laman web sendiri dengan mudah serta TANPA KODING!.

Ini Adalah Sebab Kenapa Anda Perlu Ada Website

  1. Kerana Ingin Menaikan BRANDING
  2. Anda Kerana Inginkan PROSPEK Yang Fokus Biznes Anda
  3. Kerana Ingin Menyenangkan Memberi INFO Pada Pelanggan
  4. Kerana Ingin DATABASE Prospek
  5. Kerana Ingin Bina KEPERCAYAAN Pelanggan

Apa Yang Akan Anda Pelajari

Domain_Hosting_Sifuwebsite
Domain & Hosting
sifuwebsite_wordpress
WordPress
sifuwebite_drag_&_drop
Teknik Drag' & Drop'
sifuwebsite_borang_form
Borang Online
sifuwebsite_security
Web Security
sifuwebsite_seo
Search Engine Optimization (SEO)

Bengkel Website

Capai Matlamat Anda

Antara Bengkel Website Yang Dijalankan Bertempat di Universiti Teknologi Malaysia

Testimoni Peserta

Farhan Asmuni

Alhamdulillah, apa yang saya dapat hari ni alhamdulillah. Saya dapat cara-cara kita nak buat marketing, cara kita nak buat website tanpa koding dan sebagainya. Terima kasih.

Pelajar - Perak

5.0
2019-05-15T16:21:31+08:00

Pelajar - Perak

Alhamdulillah, apa yang saya dapat hari ni alhamdulillah. Saya dapat cara-cara kita nak buat marketing, cara kita nak buat website tanpa koding dan sebagainya. Terima kasih.

Firdaus

Pertama sekali terima kasih kepada Syafi sebab dia ajar kami, dan tak sangka sebenarnya nak buat guna wordpress ni takda la payah sangat sebab sebelum ni dah macam cuba belajar sendiri tapi tak boleh, nak kena ada orang ajarkan juga kemudian dia ajar memang senang nak faham.

Pelajar - KL

5.0
2019-05-15T16:34:19+08:00

Pelajar - KL

Pertama sekali terima kasih kepada Syafi sebab dia ajar kami, dan tak sangka sebenarnya nak buat guna wordpress ni takda la payah sangat sebab sebelum ni dah macam cuba belajar sendiri tapi tak boleh, nak kena ada orang ajarkan juga kemudian dia ajar memang senang nak faham.

Faizzudin

Alhamdulillah selesai khusus asas bengkel website daripada Sifuwebsite Syafiyullah dan program pada hari ini berjalan dengan lancar walaupun ada beberapa masalah teknikal tapi apa yang diajar oleh trainer kita sangat memuaskan dan sebenarnya tidak cukuplah untuk 1 hari dan bengkel asas ini kalau boleh dibuat lebih lama lagi dan terima kasih banyak pada Syafi kerana sudi untuk memberi tunjuk ajar dalam membuat website tanpa koding sangat mudah. Terbaik!

Jurutera - KL

5.0
2019-05-15T17:14:42+08:00

Jurutera - KL

Alhamdulillah selesai khusus asas bengkel website daripada Sifuwebsite Syafiyullah dan program pada hari ini berjalan dengan lancar walaupun ada beberapa masalah teknikal tapi apa yang diajar oleh trainer kita sangat memuaskan dan sebenarnya tidak cukuplah untuk 1 hari dan bengkel asas ini kalau boleh dibuat lebih lama lagi dan terima kasih banyak pada Syafi kerana sudi untuk memberi tunjuk ajar dalam membuat website tanpa koding sangat mudah. Terbaik!

Zharif

Bismillahhirrohmannirrohhim..selesai sudah bengkel Sifuwebsite dan sebelum ini sebenarnya dah pernah buat cuma tak tahu nak design tema dan hari ni dapat jawapannya lah, pagebuilder, tema, software yang boleh atau cara nak design wordpress tu. Terima kasih diucapkan kepada Syafi.

Pengurus - KL

5.0
2019-05-15T17:15:34+08:00

Pengurus - KL

Bismillahhirrohmannirrohhim..selesai sudah bengkel Sifuwebsite dan sebelum ini sebenarnya dah pernah buat cuma tak tahu nak design tema dan hari ni dapat jawapannya lah, pagebuilder, tema, software yang boleh atau cara nak design wordpress tu. Terima kasih diucapkan kepada Syafi.

Aziz

Bismillahhirrohmannirrohhim, Assalamualaikum. Saya Aziz peserta bengkel asas Sifuwebsite yang disediakan oleh Sifuwebsite, jadi alhamdulillah banyak yang saya dapat pada hari ini antaranya cara-cara nak guna website dan penerangan yang diberikan oleh Sifuwebsite sangat mudah dan boleh difahami hatta mereka yang tiada latarbelakang atau asas dalam ilmu IT, dan sejujurnya saya pun tiada asas yang begitu banyak dalam website tapi selepas menghadiri bengkel ini pencerahan yang begitu baik insyallah saya yakin saya dapat guna website dengan sendirinya tanpa perlu lagi mengharap pada orang lain insyallah.

Pelajar - Kedah

5.0
2019-05-15T17:16:31+08:00

Pelajar - Kedah

Bismillahhirrohmannirrohhim, Assalamualaikum. Saya Aziz peserta bengkel asas Sifuwebsite yang disediakan oleh Sifuwebsite, jadi alhamdulillah banyak yang saya dapat pada hari ini antaranya cara-cara nak guna website dan penerangan yang diberikan oleh Sifuwebsite sangat mudah dan boleh difahami hatta mereka yang tiada latarbelakang atau asas dalam ilmu IT, dan sejujurnya saya pun tiada asas yang begitu banyak dalam website tapi selepas menghadiri bengkel ini pencerahan yang begitu baik insyallah saya yakin saya dapat guna website dengan sendirinya tanpa perlu lagi mengharap pada orang lain insyallah.
5
5